Koordinatore shitjesh dhe logjistike 48 views1 application

Keni mbaruar studimet në Universitetin Bujqësor?
Dëshironi të punoni në një kompani ndërkombëtare që u ofron mundësi për t’u zhvilluar profesionalisht?
Atëherë bëhuni pjesë e suksesit të AUSTRIA PREMIX shpk!

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dibres, Kompleksi Halili, Hyrja C1, K. 9
  • Tel/Mob +355 44 81 3303 / +355 69 20 81 728
  • Profili Konsulence