Koordinatore Prodhimi 85 views1 application

Job Expired

OLA 1 shpk (Prodhim, Tregtim Artikuj Promocioni dhe Veshje Pune) Kerkon te punesoje Koordinatore Prodhimi ku detyrat kryesore jane:

1. Koordinimin e punes midis Departamentit te Shitjeve / Marketingut me Repartin e Prodhimit.
2. Ka prioritet ndjekjen e prodhimit, realizimin e porosive te klienteve sipas afateve te percaktuara.
3. Komunikim me klient, ndjekie e ofertave dhe porosive te tyre.
4. Harton specifikimet e produkteve te reja (moster fizike dhe dokumentacioni perkates) per te gjithe Departamentet e tjera.
5. Kryen inspektime te produktit per te identifikuar dhe per te korrigjuar ndonje defekt.

Kualifikimi qe duhet te kete:
1. Diplome te Shkolles se Mesme.
2. Gjuhe e huaj Italisht dhe Anglisht.
Mosha e preferuar 25-40 vjec – femer.
Preferohet te kete eksperience pune ne Kompani Prodhimi.
Adresa Gropaj, Vaqarr.
Transporti i siguruar me mjetin e Kompanise.
Orari i punes 8.00-16.30
Nese jeni e interesuar dergoni CV ne email: hr@ola1.com
Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë