Koordinator Zyre 375 views2 applications

Job Expired

Pozicin i lire pune: Koordinator zyre

 

Softexpres eshte kompani qe ofron programe shitjesh për pakicën, shumicën, bar-restorant-hoteleri, se fundmi e certifikuar nga DPT dhe AKSHI per tregetimin e programeve te fiskalizuara per transaksione me para ne dore, Fature Elektronike (pa para ne dore), Fature Shoqeruese. Sipas çertifikimit nga AKSHI & DPT.

Softexpres eshte ne kerkim te punonjesve te talentuar dhe ambicioz per vendin vakant:  Koordinator zyre

 

Cfare detyrash perfshin pozicioni?

Organizimin dhe koordinimin e punes se stafit support, kanalizimin e telefonatave sipas problematikes perkatese, informacion klienteve qe kontaktojne nepermjet telefonit ne lidhje me programet qe ofron Softexpres

 

Kompetencat /Njohurite e nevojshme;

 • Aftesi te mira komunikimi dhe organizimi
 • I orientuar drejt punes ne grup dhe te manaxhoje sa me mire punen ne momentet e fluksit
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit dhe sistemeve te operimi
 • Te kete aftesi per investigimin dhe menaxhimin kompetent te problematikave
 • Preferohet te kete njohuri edhe ne web development
 • Kandidati duhet te kete mbaruar arsimin e larte ose te jete ne ndjekje, prefereohet dege qe kane lidhje me shkenca kompjuterike.
 • Do te jene avantazh njohurite ne gjuhe te huaja anglisht, italisht

 

Te interesuarit te paraqesin dorazi ose me email (info@softexpres.com):

 • Leter Motivimi
 • CV te perditesuar (bashkë me një fotografi me përmasa të fotos së pasaportës)
 • Foto te diplomave ose certifikimeve (nese zoteroni)

  Informacion Kontakti:

  SOFTEXPRES
  Jeronin Derada Nd:1 , H:21 (Perballe Parlamentit)
  Tel: 068 20 59507
  Email: 
  info@softexpres.com
  www.softexpres.com

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rr. Ali Demi, Pll 70/2