Koordinator/e Shitje 14 views

Ke studiuar ne Universitetin Bujqesor?

Behu pjese e skuadres se kompanise nr.1 ne teknokolgjite e mbareshtimit te blektorise si Koordinator/e Shitjes !

AUSTRIA PREMIX shpk. është partneri lokal i kompanisë ndërkombëtare SCHAUMANN AGRI GmbH për Shqipërinë dhe Kosovën, lider ne fushën e prodhimit të premixeve dhe teknologjisë për të ushqyerin e kafshëve.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen e e-mail-it: aplikime@pendlpiswanger.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dibres, Kompleksi Halili, Hyrja C1, K. 9
  • Tel/Mob +355 44 81 3303 / +355 69 20 81 728
  • Profili Konsulence