Kontabiliste/Financiere ne Kompanine Albanian Wine&Spirits Distribution 213 views1 application

Kompani franco-shqipetare,
KERKON TE PUNESOJE NJE KONTABILISTE ME REZULTATE TE LARTA NE MARJEN E DIPLOMES.
EKSPERIENCE MINIMALISHT 2 VJECARE NE KONTABILITET/FINANCE

Kerkohet, njohja e programit Alfa Platinium+ Web.
Puna e juaj do te kontrollohet nga nje Audit dhe kerkohet qe te nxirren rezultate 3 mujore
dhe analiza financiare te cilat do ti paraqiten bordit drejtues ne France.

Ambjenti i punes komod dhe me rregulla pune te huazuara nga kompania mëmë ne France.
ADRESA: LIQENI I THATE.
Shefja e finances eshte Experte Comptable dhe eshte per te ndihmuar dhe udhezuar gjate punes.
Paga ne baze te aftesive. Njohja e gjuhes frenge eshte nje plus ne seleksion por jo vendimtar.

Dergoni CV tuaj te pajisur me fotografi dhe listen e notave te Diplomes.

Te interesuarat te shkruajne ne altintravel@gmail.com me subjektin KONTABILISTE.

Do te pranohen vetem aplikime serioze dhe te diplomuarit ne Finance-Kontabilitet
( Mos dergoni e-mail pa listen e notave sepse nuk do te merret ne konsiderate si aplikim)

Suksese

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë