KONSULENTE SHITJESH 103 views

Job Expired


Dimension 
për një brand ndërkombëtar në qendrën tregtare ETC
 të produkteve luxury për shtëpi po kërkon të rekrutojë KONSULENTE SHITJESH me aftësi shumë të mira në shitje dhe komunikim.


DETYRAT E POZICIONIT

  • Të kujdeset për klientët në dyqan duke iu prezantuar produktet.
  • Të mirëmbajë sektoret e produkteve.
  • Të evidentojë kërkesat e klientëve në lidhje me prouktet që ndjek.

KUALIFIKIMET
Edukimi: Të ketë mbaruar arsimin e lartë.
Eksperiencë: Të ketë eksperiencë minimumi 6 muaj në fushën e shitjeve.


AFTESITE

  • Të jetë e komunikueshme dhe të bashkëpunojë në grup
  • Të njohë gjuhën angleze


Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt
«KONSULENTE SHITJESH »
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 35 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime