Konsulente Shitje 96 views

Job Expired

AGJENCIA E PUNESIMIT 2G per nje nga klientet e saj eshte ne kerkim te nje Konsulente Shitje per qytetin e Durresit.

Detyrat dhe Pergjegjesite

  • Prezanton klientelen me kompanine dhe produktet qe ajo tregton
  • Ndjek procesin e shitjes dhe orienton klientet drejt zgjidhjeve me te mira
  • Raporton tek menaxheri perkates mbi ecurine e shitjeve
  • Realizon detyrat e tjera te cilat kane lidhje me procesin e shitjes

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara

Edukimi:Arsimi i mesem(i larte perben avantazh)
Eksperiencat:Me dhe pa eksperience

Aftesite

  • Aftesi shume te mira ndervepruese
  • Pozitive dhe bashkepunuese

Te interesuarat te dergojne Cv-ne ne adresen tone te e-mailit
2g.rekrutim@gmail.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim