KONSULENT SHITJE (në terren) 63 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani që operon në fushën e shitjeve të pajisjeve dhe sistemeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

KONSULENT SHITJE

*në terren

 

 

 

DETYRAT E POZICIONIT

– Prezanton produktet te klientet aktuale te kompanise;

– Mban kontaktet me klientet e kompanise

– Informon klientet per ofertat e reja

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Minimalisht diplomë të Shkollës së Mesme

Eksperienca: Preferohet eksperiencë pune e mëparshme në fushën e shitjeve

Aftësi:

– Të ketë aftësi shumë të mira prezantuese, komunikuese dhe bindëse

– Të jetë person energjik dhe i motivuar

– Të zotëroj patentë klasi B (e detyruar)

 

 

 

Ofrohen:

* Model Italian shpërblimi: Pagë bazë + përqindje shumë të larta

* Orare fleksibël pune: 4 – 8 orë (preferohen edhe studente)

* Database me klientë Premium nga kompania

 

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 25 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime