Konsulent Marketingu/FRENGJISHT 252 views

Weweb agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte ne kerkim konsulent marketingu ne gjuhen frenge

Personat e interesuar duhet:

 • Te zoterojne gjuhen Frenge ne nje nivel B1/B2
 • Te jene me ose pa eksperience
 • Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.
 • Te kete motivim dhe deshire per ngritje profesionale

Ofrojme:

 • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
 • Paga konkurruese
 • Fleksibilitet ne pune
 • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë.Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni Cv tek adresa e E-mail: info@we-web.al

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 069 707 5027

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
 • Tel/Mob 355697021201
 • Profili Marketing