Konsulent Marketingu (Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht) 108 views

Job Expired

Weweb agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte ne kerkim konsulent marketingu ne gjuhen (angleze, gjermane, frenge)

Personat e interesuar duhet:

 • Te zoterojne gjuhen Angleze ne nje nivel B1/B2
 • Te jene me ose pa eksperience
 • Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.
 • Te kete motivim dhe deshire per ngritje profesionale
 • Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote

Ofrojme:

 • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
 • Paga konkurruese
 • Fleksibilitet ne pune
 • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni Cv tek adresa e E-mail: info@we-web.al

Adresa: Rruga Perlat Rexhepi 1001, Tiranë
Cel: 069 70 75027/

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi 14
 • Tel/Mob +355 697075027
 • Profili Telekomunikation