Konsulent Imobiliar 108 views

Job Expired

📢❗️MUNDESI PUNESIMI
🏡DES PALLATI ME SHIGJETA KËRKON AGJENTË PREZANTIMI NË DURRËS

📌*Po kerkon një punë te re dhe dëshiron të tregosh aftësitë e tua sociale?🧐
📌*Mundësi punësimi për të rinj dhe të reja🗣
📌*Kërkohen agjentë prezantimi në zyrë dhe terren . 📌*Agjentet duhet të jenë të gatshëm për të levizur ne terren .
📌* Kërkohen individë të shkathët, ambicioz , energjik dhe të komunikueshëm.
📌* Bashkëpunimi është një pikë kryesore në punën tonë
📌* Full ose part time
📌* Me ose pa eksperiencë
📌* Ofrohen kushte shumë të mira pune bonuse dhe %
🤳Për më shumë informacion na kontaktoni !
📱 0697032244
📧 anisa.jaupi@desrealestate.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Bajram Curri
  • Tel/Mob +355697032244
  • Profili Imobiliare