Konsulent Imobiliar 52 views

Job Expired

Agjensia Imobiliare Future Home Park, pjesë e Future Home Albania po kërkon të rekrutoj Konsulent Imobiliar.

 

Jemi në kërkim të personave energjikë dhe ambiciozë që kanë si pikë të fortë komunikimin.

 

Kriteret e përzgjedhjes:

Të jenë mbi moshën 25 vjec

Të kenë përfunduar arsim e lartë ose të mesëm

Të kenë njohuri në gjuhën Angleze ose gjuhe tjeter

Të jeni bashkëpunues dhe të pëlqeni punën në ekip

Eksperienca e mëparshme përbën avantazh

 

Në Future Home Park do të gjeni:

-Trajnimin nga Future Home Park i cili të mundëson njohjen e procesit të punës

-Aktivitete & Trajnime të vazhdueshme brenda dhe jashtë vendit sepse ne synojmë rritjen profesionale

-Suport maksimal dhe ambient miqësor sepse ne vlerësojmë eficencën dhe produktivitentin e secilit antarë të grupit.

-Të ardhura të larta në bazë të performancës

 

Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek adresa jonë e emailit:

info@altoparlant.us

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 67 733 2083