Konsulent Imobiliar 186 views

Re/Max Koncept është duke kërkuar për konsulent# imobiliar me eksperiencë, ambiciozë që t’i bashkohen kompanisë Nr.1 ne botë në Real Estate!

Nëse ke eksperiencë në sektorin e të paluajtshmes, në sektorin bankar, apo në shitje, është koha e duhur ti bashkohesh profesionistevë në sektorin e real/estate dhe të kesh të ardhura të palimituara!

Cfare ofrojmë?

~Komisione deri në 40%
~Zhvillim dhe trajnime personale
~Mundësi karriere të palimituar

Kush është skuadra RE/MAX Koncept?

Jemi 3 zyra, me rreth 40 vetë staf.

Per një periudhë afatgjatë ruajmë pozicionin në ‘ top 3” në sistemin RE/MAX.
Skuadër energjike, profesioniste, e bashkëpunues ndërmjet tyre.

Apliko tani:
eranda.fikaj@remax-albania.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook