Konsulent imobilar 38 views

Je nje individ i komunikueshem dhe bashkepunues?
Te pelqejne marredheniet me njerezit?
Deshiron nje kariere te gjate dhe te sigurte?

Kemi rolin perfekt per ty. Remax Alpha ka nje vend te lire ne sektorin e Konsulentit Imobilar.
Ne kete role ti do te kontaktosh rregullisht me klientet ne zyre apo terren, do t’i informosh mbi zhvillimet me te fundit ne treg si dhe do zoterosh pronat e tua per shitje apo qera.
Prane Remax Alpha ti do marresh aftesite me te avancuara ne Marketing dhe Negocim. Stafi eshte shume pozitiv, bashkepunues dhe gjithmon ne mbeshtetje te kolegeve te rinj.

Pergjegjesite kryesore te kandidatit:
-Te ofroje udhezim edhe te asistoje shiteshit dhe bleresit me marketimin dhe blerjen e pronave me cmimin e duhur dhe kushtet e duhura
-Te promovoje shitjet nepermjet reklamimit, open house dhe listimeve
-Te jete i perditesuar mbi risite ne tregun imobilar vendas, rajonal dhe boteror si dhe praktikat te mira te punes

Kandidati gjithashtu duhet te kete:
-Aftesi shume te mira komunikimi
-Aftesi shume te mira negociuese
-Natyre e theksuar sipermarrese

Je i interesuar per nje sfide te re ne nje kompani inovative?
Atehere te mirepresim!
Te gjithe kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre ne numrin 0698293331 ne whatsapp si dhe ne emailin info.alpha@remax-albania.al

Pranohen dhe kandidatet pa ekspirience pune.

Cel. : 0698293331

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob 0698293331
  • Profili Imobiliare