Konsulent Google My Business në gjuhën FRËNGE. 48 views

Weweb agjensia më e madhe e web marketingut në Shqipëri, është në kërkim për konsulent  Google My Business në gjuhën FRËNGE.

 

Personat e interesuar duhet:

Të zotërojnë gjuhën Frënge.

Të jenë me ose pa eksperiencë.

Të kenë motivim dhe dëshirë për ngritje profesionale.

 

Ofrojmë:

Kontratë pune e rregullt, me kontribute të paguara nga ana jonë.

Fleksibilitet në punë.

Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.

 

Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta, na bën konkurues dhe koherent në treg.

Nëse dëshironi të jeni pjesë e stafit tonë, jeni te mirëpritur të paraqiteni tek zyrat tona për informim mbi procesin e punës dhe intervistë, ose dërgoni CV tek adresa e E-mail: info@we-web.al

 

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë

Cel: 069 70 75027/ 0697071734

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 355697021201
  • Profili Marketing