Konsulent/e klienti / tele-marketing online nga shtepia 1113 views65 applications

alb-i shpk

Operon dhe ofron zgjidhje bashkohore
ne fushen e marketingut online

Ne jemi ne kerkim te vazhdueshem te taleneteve te reja,
te cilet te ambjentohen me produktet dhe sherbimet e kompanise.

Ju merrni detyra, projekte dhe raste konkrete dhe i zhvilloni ato
ne bashkepunim te ngushte me specialistet tane.

Puna do te kryhet nga shtepia,
 mjafton Telefon + PC/Laptop + Internet

Shanse per karriere ne nje fushe me shume perspektive.

Ju jeni natyre praktike, me iniciative, komunikuese serioze dhe bindese?
Ju dalloheni per kembngulje ne realizimin dhe manaxhimin e kohes dhe detyrave?
Ju keni interes dhe afrimitet me fushen e marketingut?
Ju nuk keni angazhime te tjera?

Atehere, dergoni ju lutem nje profil tuajin me foto, me titull:
Konsulent/e klienti / tele-marketing (shqip) – Punesim online nga shtepia
ne adresen alb-i@web.de

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location