Konsulent/e imobiliar 56 views

Përshkrimi
Agjensia Imobiliare RE/MAX ADVANTAGE, pjesë e RE/MAX Albania kërkon të punësojë Agjent Imobiliarë për zyrat e saj në qendër të Tiranës.
Kualifikimet

Jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të fortë komunikimin dhe të orientuar ndaj shërbimit të klientëve.

Kriteret e përzgjedhjes:

 • Arsim i lartë (Master i preferuar)
 • Eksperiencë në shitje dhe marketing
 • Njohje e mirë e një gjuhe të huaj
 • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave
 • Njohje e mirë e Microsoft Office dhe online search
 • Mosha mbi 25 vjeç

Çfarë ofrojmë:

 • Orar fleksibël
 • Trajnime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit
 • Të ardhura të gjeneruara në bazë të performances
 • Sistemet më bashkëkohore të marketingut
 • Llogari të personalizuara dhe website profesionale
 • Eksperiencën tonë disa vjecare në fushën e Real Estate
 • Do të jeni pjesë e një skuadre rinore, energjike dhe ambicioze

Detyrat

 • Ndërmjetëson blerësin dhe shitësin për të shitur apo blerë një pasuri të paluajtshme
 • Ndërmjetëson qiramarrësin dhe qiradhënësin për të marrë apo dhënë me qira një pasuri të paluajtshme
 • Konsulton klientët për të blerë apo shitur një pronë me cmimin e duhur
 • Të njohë zonat dhe vlerat e tregut të pasurive të paluajtshme
 • Të informojë klientët rreth cmimeve të tregut dhe ligjeve përkatëse
 • Të promovojë shitjen e pronave permes reklamave në rrjetet sociale

Dërgo CV-në tënde tani:hr.advantage@remax-albania.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Shallvaret, përballë me Taiwan
 • Tel/Mob 0694004132