Konsulent/e Imobilar Tirane 44 views

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë alternative për të fituar para dhe të mos vareni nga paga, jeni në vendin e duhur.

Ne po kërkojmë bashkëpunëtorë të rinj në pozicionin e “Konsulent/e të pasurive të paluajtshme”,Tiranë për t’iu bashkuar ekipit tonë.

Jeni të shkëlqyer në komunikim?
Keni pasion menaxhimin dhe shitjet?
Jeni në vendin e duhur.

Ne ofrojme:
-Përqindje të konsiderueshme
-Trajnime dhe mundësi rrijte në karrierë brenda dhe jashtë vendi
-Për kandidatët me eksperiencë ofrojmë % më të lartë të fitimit nga çdo agjenci tjetër

Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në anglisht, në info@falcon.al, duke specifikuar pozicionin për të cilin po aplikoni në subjektin e emailit ose na kontaktoni +355697083077

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Panorama
  • Profili Imobiliare