Komunikoni ne gjuhen Italiane? Behu pjese e ekipit tone / Page baze duke filluar 400-500Euro! PT/ FT 17 views

Nuk keni pervoje pune ne shitje online por jeni te interesuar te punoni ne kete profil?

Zgjidhni të punoni për një nga klientët tanë, kompani marketingu online e cila ofron trajnim profesional per te gjithe punekerkuesit te cilet duan te fillojne nje pune ne marketingun online dhe deshirojne te rriten profesionalisht

Nese ju :

1. Komunikoni mire ne gjuhen Italiane;
2. Keni deshire te punoni me kohe te plote ose part time;
3. Deshironi te punoni 5 dite ne jave me fundjavat pushim;
4. Deshironi te permiresoni aftesite tuaja komunikuese dhe bindese;
5. Deshironi te rriteni profesionalisht ne nje kohe te shkurter;

Ofrohen:

– Trajnime profesionale per kandidatet pa eksperience pune ne profil
– Page baze e sigurt dhe bonuse mujore te garantuara.
– Kontrate punes sipas legjislacionit shqiptare.
Nese jeni te interesuar dergoni aplikimin tuaj ne adresen e emailit: recruit.marketing0@gmail.com

Kandidatet e perzgjedhur do kontaktohen nga kompania per nje interviste, gjate te cilit do ju shpjegohet me shume informacion per punen dhe mundesite qe ofrohen

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish stacioni i trenit, kompleksi Usluga
  • Profili Call Center