Kompania Roal Food kerkon 2 vajza per Promocion 39 views

Kompania Roal Food kerkon 2 vajza per Promocion

DETYRAT:

– Promovimi në terren, prane marketeve dhe supermarketeve i produkteve të kompanisë
– Dhenia e informacionit mbi produktet.
– Raporton sipas kerkeses dhe standarteve te raportimit

AFTESI DHE ZOTESI:

-Aftesi te mira komunikuese
-Te jete korrekt ne punen e tij.
-Te jete i afte te punoje ne grup

Shenime
Te interesuarit te dergojne cv ne : hr.roalfood@outlook.com
Cel. : 0686021526

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim