Kompania Mobilebee shpk kërkon të punësojë asistente finance part time 226 views

Kompania Mobilebee shpk kërkon të punësojë asistente finance part time.

Detyrat:

– Rregjistrimi e faturave ditore blerje – shitje
– Njohje e mire e programit Bilanc Web dhe paketenls McOffice (vecanerisht Excel)
– Te jete e komunikueshme dhe te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.

Ofrohet:

-Zyra ne Qender te Tiranes
-Kushte shume te mira pune
-Staf bashkepunues
-Orar Part-time 9:00-13:00

*Te interesuarit te dergojne cv ne adresen e meposhtme office@mobilebee.al
WhatsApp- +355 69 4004132

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Telekomunikation