Kompania ‘Marketing Group’ shpall vakant pozicionin e punes Agjent ne Apertura dhe Retention 59 views

Job Expired

Kompania Marketing Group operon suksesshem ne fushen e telekomunikacionit duke trajtur argumenta mbi tregun e burses. Eshte nje kompani stabel ne treg dhe ofron mundesi rritje profesionale , personale e financiare per punonjosit e  saj.
Aktualisht jemi duke zgjeruar stafin tone dhe po kerkojme punonjes mbi pozicionin e punes Agjent  Apertura & Retention ne  gjuhen Italiane.

Aplikantet kerkohet te plotesojne keto kritere:
Te njohin mire kompjuterin.
Te zoterojne gjuhen Italiane ne nivel te larte .
Te kene disponibilitet te plote, korrektesi ne pune, te duan punen ne grup dhe te jene te gatshem te bashkepunojne per objektivat ne grup.
Kompania jone ofron pagat me te mira dhe te sigurta ne treg,  pagese baze,  bonuse ditore, javore edhe mujore, duke dashur te shperblejme e motivojme sa me teper punen tuaj.
Fundjave te lire .
Ne do te percjellim gjithashtu tek ju shume energji, pozitivitet lidhur me aktivitetet dhe lojerat e ndryshme brenda kompanise edhe jashte saj.

Per informacione me te detajuara na kontaktoni ne numrin 0686078001 ose na dergoni cv-ne tuaj ne adresen e e-mailit: marketinggroup.al@hotmail.com.

Ndodhemi ne adresen: Rruga Tafaj, Ndertesa 34 , tek Selvia mbrapa Aza Electronics.

Mirepresim aplikimet tuaja!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Rruga/Zona Rruga Tafaj, Ndertesa 34, tek Selvia, mbrapa Aza Electronics
  • Tel/Mob 0686078001
  • Profili Call Center