Kompania Kadiu sha ofron vend pune Përgjegjës për Asetet 24 views

Kompania Kadiu sha lider në industrinë automotive është në rritje të vazhdueshme dhe në zgjerim të pikave të saj të shitjes në të gjithë vendin dhe sapo ka perfunduar ndertimin e godines se re administrative, po kërkon Përgjegjës për asetet e kompanisë.

Detyrat:

 • Ndjekja e problematikave qe ka mirembajtja e godinave te kompanise (elektrike, hidraulike etj).
 • Evidentimin e aseteve te kompanise dhe monitorimin periodik te tyre.
 • Monitorimi i logjistikes, flotes se automjeteve te kompanise: dokumentacioni i nevojshem, si edhe edhe sherbimet e duhura sipas rastit.
 • Raportimi periodik ne lidhje me fushen e pergjegjesive

Kriteret:
Edukimi: Preferohet Teknik i mesem.
Eksperiencë Pune: Eksperience pune në pozicione të ngjashme jo më pak se 5 vjet

AFTËSITË:

 • Aftësi të shkëlqyera organizative, duke përfshirë aftësi për të planifikuar punën dhe vendosur prioritete;
 • Aftësi për të kryer shumë detyra njëkohësisht dhe aftësi për të orientuar detajet;
 • Aftësi shumë të mira ndërpersonale;
 • Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;
 • Ndjenjë Përgjegjësie;
 • Njohuri të mira kompiuterike, sidomos paketen MS Office;
 • Aftësi për të punuar në grup dhë për të marë iniciativë;
 • Te kete patente të vlefshme drejtimi
 • Te jete me banim ne qytetin e Tiranes.

Të interesuarit mund të dërgojne CV-në e tyre në adresën: hr@kadiu.al

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane Durres Km 3
 • Profili Automjete