Kompania “EHW”shpk ofron vend pune: Punetor Magazine 120 views1 application

Job Expired

Kompania “EHW GmbH”, lider ne prodhimin dhe tregtimin e sallamerise dhe proshutave kerkon te punesoje:
1 – Punetor Magazine

Kerkesa per kandidatet:
– Preference moshe jo me shume se 45 vjec
– Korrektese ne pune
– Page 60000 lek/muaj

Te interesuarit te aplikojne ne adresen e E-mailit: info@ehwgmbh.com
ose te dorezojne personalisht ne adresen: Autostrada Tirane-Durres, km 4.8 dokumentat e meposhtem:
– CV me fotografi

Ju lutem specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni

Kontakt 069 20 87 605

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km 4
  • Tel/Mob 048 200 711
  • Profili Tregti dhe Prodhim