Kompania “EHW GROUP” ofron: Vend te mire pune ne “EHW” ose “Conad Albania” New 89 views1 application

Job Expired

 

Kompania “EHW GROUP” ofron:

Vend te mire pune ne “EHW” ose “Conad Albania”

Pozicioni I punes: Ekonomiste

Përshkrimi i punës
Kandidatja duhet te plotesoje keto kritere:

• Te kete perfunduar studimet e larta per Ekonomi ne Universitetin Shteteror.
• E preferueshme te kete minimumi 3 vjet eksperience pune ( Administrim biznes  ose Finance ne sektorin privat)                                                                                                                                                                            • Te zoteroje shume mire programet financiare Financa5/Alpha etj.
• Njohuri shume te mira te Microsoft Office
• Te njohe mire gjuhen Angleze dhe Italiane
• Aftesi te mira analitike
• Aftesi organizative dhe fleksibilitet i larteTe interesuarit duhet te aplikojne duke derguar ne adresen e emailit info@ehwgmbh.com keto dokumenta :

• Cv e kandidtait (e detyrueshme)
• Diplome dhe Listen e notave, te sigluar nga sekretariati i fakultetit dhe listen e notave te shkolles se mesme (e detyrueshme)
• Leter reference nga punedhenesi i meparshem dhe kontaktet telefonike te tyre
• Certifikata te ndryshme qe zoteron

 

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km 4
  • Tel/Mob 048 200 711
  • Profili Tregti dhe Prodhim