Kompania “EHW GmbH” kerkon te punesoje – Shites ne dyqanet EHW 95 views

Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin Shitës/e për dyqanet e kompanisë.
Fillohet me page minimale neto 45’000 Leke

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kërkesa:
– Meshkuj / Femra , jo me shume se 35 vjec
– Arsim i mesëm si kusht minimal

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë në adresën e e-mailit info@ehwgmbh.com,
ose te dorezojne personalisht ne adresen:

Autostrada Tirane -Durres km 4.5, dokumentat e mëposhtëm:

– CV me foto
– Fotokopje të diplomës së shkollës së mesme dhe liste notash (e detyrueshme)
Specifikoni pozicionin per te cilin aplikoni.

“EHW” shpk
069 20 87 605
048 200 711
info@ehwgmbh.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km 4
  • Tel/Mob 048 200 711
  • Profili Tregti dhe Prodhim