Kompania “EHW GmbH” kerkon te punesoje – Magazinier, Punetor Magazine dhe Shites/e 247 views1 application

Kompania “EHW GmbH”, lider ne prodhimin dhe tregtimin
e sallamerise dhe proshutave kerkon te punesoje:

1-Magazinier Logjistike (ne magazinen e shitjes)

Kërkesa për kandidatët:

-Arsim i mesem ne fushen ekonomike ose i Larte (preferohet Ekonomik ,Marketing, Biznes)
-Aftësi bazë në përdorimin e kompjuterit (njohuri në paketën Microsoft Office 2003-2007, programet financiare si Financa 5 ose Alpha).
-Preference moshe jo më shumë se 45 vjec.
-Korrektesë
-Fleksibilitet
-Preferencë për kandidatë me eksperienca pune të ngjashme
-Paga 75,000 leke/muaj ( neto)

2 – Punetor Magazine

Kërkesa për kandidatët:

– Preference moshe jo me shume se 45 vjec
– Korrektese ne pune
– Page 60000 lek/muaj (neto)
– Puna me turne

3- Shitës/e për dyqane EHW – TIRANE

Kërkesa për kandidatët:

– Meshkuj / Femra , jo me shume se 35 vjec
– Arsim i mesëm si kusht minimal
– Fillohet me page minimale neto 45’000 leke

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë në adresën e E-mailit : info@ehwgmbh.com
ose të dorëzojnë personalisht në adresën: Autostrada Tirane-Durres, Km 4.8, duke specifikuar pozicioni per te cilin aplikojne, dokumentat e mëposhtëm:

– Fotokopje të diplomës së mesme ose të lartë shoqëruar me listën e notave
– Fotografi
– CV e aktualizuar.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km 4
  • Tel/Mob 048 200 711
  • Profili Tregti dhe Prodhim