Kompania CHICKEN FARM ALBANIA, kerkon te punesoje agjent / furnitor 150 views

Job Expired

Kompania CHICKEN FARM ALBANIA, kerkon te punesoj Agjent/Furnitor.

Profili i kompanise eshte rritja, therja dhe tregetimi i pulave.

I interesuari per kete vend pune duhet:
*te jete banues ne Tirane
*te jete i pajisur me leje drejtimi
*i disponueshem per punen, korrekt, dhe pa preokupime

Kompania ofron:
*pagese baze + perqindje nga shitjet
*sigurime te paguara
*e diela pushim

Cel. : 0682044042
Cel. : 0682004166

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Agrobiznes