Kompani (shitje detergjentesh) kerkon te punesoje Punetore ne Magazine puna 8 oraresh dhe dita e diele eshte pushim 139 views1 application

Job Expired
Kompani (Shitje Detergjentesh)

Kerkon te punesoje

PUNETOR MAGAZINE

Puna 8 oraresh
Pagesa e kenaqshme
E diela pushim

Adresa: Tirane Mezez Perballe Top Channel
Kontaktoni: 0695877527

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 208 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim