Kompani Shitje Detergjentash kerkon te punesohe Ndihmes Ekonomiste 114 views

Kompani qe merret me shitje detergjente!
Kerkon te punesoje:

•Ndihmes Ekonomiste

Kerkesat dhe kualifikimet:
-Të ketë perfunduar studimet për Ekonomi.
-Të ketë njohuri shumë të mira të programit Financa 5 dhe Paketes Office.

Detyrat:
-Rregjistrim fatura shitje, blerje dhe importe ne sistemin financa 5 !
Paga e kenaqeshme!
Orari i punes 08:00 me 16:00!
E diela pushim

Adresa: Mezez Perballe Top Channel Tirane
Kontaktoni: 0693649416
Email: mati_asi@hotmail.com

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim