Kompani Prodhimi dhe Tregtimi kerkon Menaxher Shitjesh dhe Shperndares produktesh ne terren (M) mosha 25-35 vjec me siguracione + te kete leje drejtimi B 76 views

Kompani Prodhimi dhe Tregtimi
Kerkon te punesoje:

Menaxher Shitjesh dhe Shperndares produktesh ne terren (M)

Mosha 25-35 Vjeç
Pagesa e kenaqshme baze + %
Me siguracione te paguara
Te kete makine
Te disponoje patente B

Adresa: Tirane
Kontaktoni: 0697637066

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 147 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim