Kompani ne fushen e resoranteve kerkon te punesoje 1 ekonomiste /e (M/F) 389 views8 applications

Kompani ne fushen e resoranteve kerkon te punesoje 1 ekonomiste /e (M/F)

1 pozicion eshte te pazari i ri TIRANE

Me orar te plote

Personi kandidat, duhet:

-Te njohe programin Financa 5
-Te jete i/e komunikueshme dhe i/e gatshme per te dhene kontributin maksimal per mbarevajtjen e punes
-Te karakterizohet nga ndershmeria, integriteti dhe aftesi mireorganizuese te punes se tij/saj
-Me eksperience pune
-Paga mbi nivelin e tregut per ekonomiste

Adresa Rruga Hoxha TASIM, PAZARI I RI Tirane

Dergoni CV ne emailin: burimenjerezore123@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime Financjare