Kompani italiane kerkon Agjente Shitjesh (f) per kafe me kapsul dhe bustin me patente B paga baze + perqindje. 71 views

Job Expired

Kompani Italiane
Kerkon te punesoje:

Agjente Shitjesh (Femra)
Per kafe me kapsul dhe bustin

Takime me bizneset
Paga baze + %
Patente B
Kushte shume te mira pune

Adresa: Tirane
Kontaktoni: 069 208 0907

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim