Kompani Hidrosanitare kerkon te punesoje shites Showroom, Mashkull, paga 60 000 – 70 000 leke plus bonuse, Kompleksi Delijorgji. 38 views

Kompani Hidrosanitare kerkon te punesoje shites Showroom, Mashkull, paga 60 000 – 70 000 leke plus bonuse, Kompleksi Delijorgji.

Kriteret:

🔶Te jete me eksperience te mepareshme ne shitje.
🔶Te jete shume i afte ne marredhenie me klientin.
🔶Te jete i komunikueshem dhe i shkathet.
🔶Te jete njohes i mire i gjuhes angleze.
🔶Te jete i afte te permbushe detyrat e dhena.

Ofrohet:

Punohet E Hene – E Shtune
Orari 8.30 – 17.30 ose 09.00 – 18.00
1 ore pushim ne dreke
Paga 60 000 – 70 000 leke
Mundesi rritje dhe zhvillimi

📍 Adresa: Kompleksi Delijorgji

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 128 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob +355 69 275 1730
  • Profili Konsulence, Punesim