Kompani Gjermane, ofron vend pune Agjent/e shitjesh ne terren 312 views2 applications

Job Expired

Kompania Gjermane Blue Filters, me eksperience 45 vjecare ne trajtimin e ujit, kerkon Agjent/e shitjesh ne terren

per qytetet Vlore, Fier, Gjirokaster, Shkoder, Korce, Lushnje, Durres dhe Tirane.

Agjentet jane pergjegjes per:

– Takimin me kliente/ biznese dhe ruajtjen e marredhenieve me ta
– Ndjekjen e klienteve egzistues
– Raportimin e shitjeve prane supervizorit direkt
– Zgjerimin e klienteve sipas objektivave te caktuar nga kompania

Kerkohet:

– Minimalisht arsim i mesem
– Aftesi shume te mira komunikimi
– Aftesi shume te mira ne vetmenaxhim
– Te kete patente dhe automjet personal

Ofrohet:

– Kushte shume te mira pune
– Trajnime te vazhdueshme brenda dhe jashte vendit
– Pagese baze + bonuse + shpenzime transporti

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e emailit bluefilterstirana@gmail.com.

Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen!

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Shkelqim Fusha, Tirane
  • Tel/Mob +355684134444
  • Profili Tregti