Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili kerkon Higjeniste / Asistente Dentare dhe Stomatolog/e – Implantolog/e ne Gjermani 144 views2 applications

Klinike Dentare Zahnärztin Stela Xhelili ne Gjermani kerkon te punesoje:

Higjeniste/Asistente Dentare me ose pa eksperience
Stomatolog/e – Implantolog/e me eksperience

Kontrata dhe e gjithe procedura e aplikimit tek ne eshte FALAS!

Aplikoni duke klikuar mbi pozicionin e punes qe ju intereson
ose dergoni nje Cv ne email: 
Job@zahnarzt-karli1.de
ose ne: 
 Whatsapp

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Mjeksi