Klinika Dr. Astrit Rotlla implantology and aethetics kerkon Asistente Dentare me kohe te plote. Preferohet me eksperience, por jo detyrimisht,te kete shkollim te larte stomatologji. 149 views2 applications

Klinika Dr. Astrit Rotlla implantology and aethetics

Kerkon Asistente Dentare
me kohe te plote.

Preferohet me eksperience, por jo detyrimisht.
Shkollim i larte stomatologji. Mundesi shume te mira per avancim profesional dhe kushtepune mjaft te kenaqshme.

Adresa: Kompleksi 21 Dhjetori Rruga Muhedin Llagani

Kontaktoni: 0695761846

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 147 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim