Klinika dentare 2 diamantet kerkon te punesoje Dentiste te licensuar dhe me eksperience 47 views

Klinika Dentare 2 Diamantet
Kerkon te punesoje:

Dentise

Me eksperience
Te jete e licensuar
Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: Tirane Siper Fakultetit Ekonomik

Kontaktoni: 0686894233

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 160 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim