Klinika “DaVINCI” është në proces rekrutimi për personel të kualifikuar për pozicionin “Mjeke”. 74 views7 applications

• Eksperienca në fushën e dermatologjisë apo estetikës do të krijonte avantazh.
• Tè ketë mbaruar arsimin e lartë në profilin”Mjekësi”.
• Të jetë i regjistruar tek Urdhëri i Mjekut.
• Të ketë licencën e ushtrimit të profesionit.
• Tè njohë dhe flasë shumë mirë gjuhën italiane dhe angleze.
• Pagë tepër të kënaqshme.
• Ambient pune tepër komod dhe modern.

APLIKO TANI vetëm nëpërmjet https://hr.davinci.al/jobs/3

Rr. Dritan Hoxha, pranë pallatit tè sportit “Asllan Rusi’
Hyrja 1, Kati 3, Tiranë – Shqipëri

More Information

Apply for this job Apply for this job