Klinika “DaVINCI” është në proces rekrutimi për personel të kualifikuar për pozicionin “Kordinatore zyre”. 108 views4 applications

Job Expired

• Të njohë dhe flasë shumë mirë gjuhën italiane dhe angleze.
• Aftesi të shkëlqyera komunikimi, fleksibilitet dhe sjellje e paragitje etike.
• Te jetë fleksibël në orare, sipas kontratës së punës.
• Njohuri shumë të mira kompjuterike, vecanërisht të paketës MS Office.

Kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Aplikoni vetëm nëpërmjet: https://hr.davinci.al/jobs/4

  • This job has expired!