Kjo ështe mundësia jote! Kërkohet kujdestare fëmijesh në Zvicer,Paga 1000Franga. 52 views

Job Expired

Mundësi punësimi në Zvicer!

Kërkohet një kujdestare fëmijesh në Zürich,Zvicer për 2 fëmijë:4 dhe 2 vjeç.

Detyrat dhe përgjësit:

-Kujdestarja duhet të shoqeroj fëmijën 4 vjeçar në çerdhe 3 here në javë.
-Kujdestarja duhet ti organizoj fëmijëve aktivite dhe lojra argëtuese.
-Kujdestarja duhet të gatuaj drekën për fëmijët.
Preferohet të flasi anglisht nivel mesatar.
Preferohet të praktikoj fenë( nuk ështe kriter por një dëshirë për ti mësuar më teper fëmijet).

Ofrohet:
Biletat e udhetimit,
Akomodimi,
Ushqimi,
Pagesa bazë 1000Franga.
Kjo oferte punë ështe e vlefshme për 3 muaj.

Data e fillimit të punës:Janar

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 27 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Qender
  • Tel/Mob +355685391424
  • Profili Punesim