Kinderland2021 ofron vend pune per edukatore ne nje kopesht privat per moshen 2.5-3.5 vjec 200 views1 application

Kinderland2021 ofron vend pune per edukatore ne nje kopesht privat
Kinderland2021 ofron vend pune per edukatore ne nje kopesht privat per moshen 2.5-3.5 vjec.
Personi i kerkuar duhet te permbushe keto kritere:

  1. Te kete aftesi krijuese dhe menaxhuese per femijet e kesaj grupmoshe
  2. Te kete eksperience me femijet
  3. Te jete e qete dhe bashkepunuese

Personat e interesuar te kontaktojne ne nr. e meposhtem.
Whatsapp: 0696397751

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Kopesht