Key Service kerkon operatore Gis 78 views2 applications

Key Group, shoqeri konsulence ne fushene informatikes i ofron shoqerive nje game te gjere sherbimesh si infrastructureIT, GIS, CRM, aplikacione web.
I japim mundesine te gjithe personave temotivuar me deshiren per te punuar dhe per tu rritur mundesine per te punuar nenje nga projektet tona me te medha.


Jemi ne kerkim te personave me karakteristikat e meposhtme:

-te disponueshem full time
-te kene njohuri te sistemeve dhe programeve baze te kompjuterit
-Eksperienca kursesh ose certifikimesh ne Gis/Arcmap/Global mapper


Ofrojme:
-Trajnim dhe supervizim nga ekspertet tane te projektit
-Pagese te kenaqshme dhe mundesi per tu rritur ne nje kompani te pranishme prejvitesh ne treg


Kandidatet e interesuar jane te lutur tedergojne nje Cv. Kandidatura juaj do te trajtohet me maksimumin ekonfidencialitetit.

Cv e juaja mund ti dergoni ne adresen tonete emailit: hr@digitalgroup.al

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e kavajes, Condor Center
  • Profili Call Center, Informatike/IT/Software