Key Account Manager – Departamenti komercial 67 views

 NJOFTIM PUNESIMI

Kompania “NELT” sh.p.k, pjesë e “NELT Group”, njëra prej kompanive me të mëdha në Ballkan në fushën e distribucionit, në kuadrin e zgjerimit dhe zhvillimit të kompanisë kërkon të punësojë në pozicionin:

KEY ACCOUNT MANAGER (KAM)

Departamenti Komercial

DETYRAT:

 • Shitjet, zbatimi dhe vlerësimi i planeve të përbashkëta të biznesit me klientët në mënyrë që të arrihen shitjet e planifikuara,
 • Pergatit aktivitete dhe iniciativa për të shitur produktet e reja në mënyrë që të arrihen ose tejkalohen objektivat e vendosura.
 • Përgatit parashikime për shitjen e produkteve në periudha kohore sipas nevojave të Kompanisë
 • Mban komunikim të vazhdueshëm me Principalët për të zhvilluar plane aktivitetesh dhe promocionesh në mënyrë që të arrihen dhe tejkalohen objektivat e Kompanisë
 • Punon në implementimin e çmimeve të rekomanduara me pakicë brenda kufijve të përcaktuar nga kompania si dhe ne kanale specifike te shitjeve me rekomandimin e eprorit direkt.
 • Rregullon, implementon dhe përmirëson praninë e pozicioneve primare dhe sekondare, në klientët për të cilët ai/ajo është përgjegjës.
 • Ndertimi dhe zhvillimi i marrëdhënieve të mira me personat pergjegjes ne pikat e shitjes.
 • Zhvillimi dhe permiresimi i aktiviteteve merchandising (përmirësimi i visibilitetit të produkteve)

KËRKESAT:

 • Arsimi i larte ne fushen e Ekonomise, ose te ngjashme,
 • Eksperienca te ngjashme ne fushen e shperndarjes, distribucionit ne tregun shqiptar,
 • Njohuri te gjuhes angleze,
 • Aftesi shume te mira ne MS office skills,
 • Aftesi shume te mira analitike dhe perpunimi informacioni,
 • Të jetë i besueshëm
 • Te jete korrekt dhe i disiplinuar,
 • Aftësi të mira komunikuese,
 • Aftësi shumë të mira organizative,
 • Të jetë i aftë të zgjidh problemet personalisht.
 • Patentë shoferi kategoria B (shofer aktiv)

KUSHTE TE TJERA:

 

 • Kushte të shkëlqyera pune
 • Mundësi për zhvillim professional
 • Ambient miqesor dhe pozitiv
 • Orari i punës: nga e Hëna në të Premte 8 orë punë

TË INTERESUARIT TË DORËZOJNË CV PRANË:

 

Departamenti i Burimeve Njerëzore

Hr.al@nelt.com

Vetëm aplikantët e selektuar nga CV-të do të kontaktohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 10.06.2022

_________________
Nelt Sh.p.k.
Rr. Dhaskal Todri, Kashar, Tiranë, Shqipëri

Web: www.nelt.com

 

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Dhaskal Todri, Kashar
 • Tel/Mob +35542454718
 • Profili Tregti me shumice