Kerkojme Trajner/e stafi. 45 views

Job Expired

Kandidatet duhet te plotesojne kriteret e meposhtme:

– Te kene perfunduar arsimin e larte,( preferohet ne profilin e mesuesise / shkencave sociale);
– Te kete duke filluar nga 2 vite experience ne pozicione trajnuese ne kompani ose eksperience ne shitje online.
– Te kete mundesine per te punuar Full time/ 5 dite ne jave;
– Te kete aftesi shume te mira komunikuese dhe prezantuese;
– Te jene kerkues/e dhe me aftesi shume te mira per te punuar ne grup.

Kushtet e punes:

-Kontrate e rregullt ne baze te kodit te punes;
-Page baze konkuruese ne treg;
-Bonuse bazuar ne performance dhe mundesi per rritje profesionale;
-Kushte pune shume te mira, komode dhe bashkekohore;

Dergoni aplikimin tuaj ne hr.compactt@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center