Kerkojme te zgjerojme staf me banakiere (F) dhe kamariere (F) 78 views

Job Expired

Glassgo lounge kerkon te zgjeroje stafin me banakiere (F) dhe kamariere (F).
Kerkohet:

 • Te jene serioze dhe korrekte ne pune
 • Te perpikta ne orar
 • Te komunikueshme me stafin dhe klientet
 • Eksperienca nuk eshte kriter paresor

Ofrohen:

 • Kushte shume te mira ne pune
 • Pagat me te larta ne treg plus sigurime shoqerore
 • Nje dite pushim ne jave

Kontaktoni ne: +355 69 735 6875

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Bar Kafe