Kerkojme te punesojme Promotore ne terren part/time: 244 views1 application

Kerkojme te punesojme Promotore ne terren part/time:

Kerkesat:

-Të sigurojë një shërbim cilësor dhe profesional ndaj klienteve;
-Krijon komunikimin me klientët, kupton interesin e tyre, i prezanton dhe i sygjeron produktet për të cilat ai është i interesuar.
-Të ndjekë proceset e punës si i janë përcaktuar;

Kualifikimet:
-Të ketë përfunduar arsimin mesem, arsimi i lartë përbën avantazh;
-Të jetë person i shkathët, korrekt dhe i komunikueshëm;
-Të bashkëpunojë ne grup;


📍Adresa : Kompleksi Delijorgji, Rr. Kavajes, Tirane

🛎️Ju mirepresim!Apliko tani: +355692543511

More Information

Apply for this job Apply via Facebook