Kerkojme te punesojme operatore ne gjuhen shqipe (platforma instagram) orari 10:00-18:00 paga 50.000 leke ne baze te performances dhe dita e diele pushim 174 views4 applications

Kerkojme te punesojme
Operatore ne gjuhen shqipe, (platforma instagram)

Pagesa : 500 mije leke ne baze te performances!
Orari : 10:00 – 18:00
E diela pushim
Kushte shume te mira pune

Rruga Ali Demi, Tirane.

Na dergoni cv tuaja ne whatssapp : 0697761169

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim