Kerkojme te punesojme operator ne gjuhen Spanjolle. Puna eshte full time 10;00-19;00 Interesohemi per operator te disponueshem per full time! Pagat jane shume te mira dhe bonuset e larta Me/pa eksperience 35 views

Kerkojme te punesojme operator ne gjuhen Spanjolle.

Puna eshte full time 10;00-19;00
Interesohemi per operator te disponueshem per full time!
Pagat jane shume te mira dhe bonuset e larta
Ambjenti komod dhe shume familjar!

Eksperienca Nuk eshte e nevojshme por perben avantazh!
Praktika pune nga ne!

Adresa: Stacioni i Trenit
Kontakt: 0696266935

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 366 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Tel/Mob 0692751730
  • Profili Konsulence, Punesim