KERKOJME SUPERVIZOR PER FUSHATEM VODAFONE CASA 107 views

Job Expired

KERKOJME 3 SUPERVIZOR PER FUSHATEN VODAFONE CASA📢📢
Nise diten mbare punesohu ne SAMOA UC GROUP
Je ambicioz, ke eksperience si supervizor, te karakterizon aftesia e leadership. Je ai qe kerkojme .
Ofrojme 👇🏻
🔸Kontratë e rregullt punësimi.
🔸Kushte pune me standarte europiane.
🔸Mundësi rritje në karrierë.
🔸Shpërblime motivuese.
🔸 Pagesa baze 600 euro
KRITERET:
🔸Eksperiencë pune minimumi 1 vit, si supervizor
🔸Njohur shumë të mira të gjuhës italiane.
🔸Aftësi të mira në përdorimin e paketës Microsoft Office.
🔸 Aftësi të mira në komunikim.
🔸Fleksibilitet dhe korrektësi.
Kane prioritet personat qe kane punuar ne fushaten vodafone casa, dhe personat qe kane grupin e tyre.
✅ Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV në:
đź“© hr.samoa@ucgroup.it
Vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë pune.
👉 Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni në: 06938693

More Information

  • This job has expired!
Share this job